Užitek v gibanju – Povezanost z naravo, z našim telesom, sprostitev

AJŠINA VADBA V NARAVI

Tudi na naših vadbah smo doma. Doma v naravi, kjer smo lahko sproščeni.
Doma v našem telesu, v harmoničnem stiku s sabo. Čas teče drugače, nič več nas ne priganja. Dihamo. Raztezamo se. Migamo. Vztrajamo. Se sprostimo.

Kratek opis: Ajšina vadba je kombinacija raznolikih tehnik usklajevanja telesa in duha. Združuje jogijske vaje, pilates, ples in meditacijo. Med vadbo se v dinamiki, radostnem vodenem gibanju v majhni skupini povežemo z naravo in svojim telesom, se sproščamo.

Z vadbo se krepita um in telo, ravnotežje, moč, telesna in čustvena vzdržljivost.

Struktura vadb: Intenzivnost vadb je odvisna od skupine in naših potreb.

Ogrevanje: Dinamičnim razteznim vajam pogosto sledijo lahkotni, lahki plesni koraki. To gibanje spodbudi delovanje obeh možganskih polobel ter usklajenost leve in desne strani telesa. Z gibanjem urimo spretnosti grobe motorike. Ko gibanje upočasnimo, vključimo tudi spretnosti fine motorike in ravnotežje.

Osrednji del: Izvajamo raznolike povezane jogijske vaje v kombinaciji s pilatesom v ritmih glasbene spremljave – afriške glasbe, džeza, turških instrumentalnih skladb … Tako na prijeten, dinamičen način krepimo telo in duha. Gre za gibanje, s katerim razvijamo moč in pretočnost, naše telo postaja bolj mladostno in bolj prožno.

Sproščanje: V zadnjem delu vadbe se posvečamo dihalnim vajam, neredko pa tudi meditaciji, ki prinaša pregled telesa ter sprostitev.

Srečujemo se ob ponedeljkih ob 9. uri in po dogovoru ob polni luni na Koseškem bajerju.


Prijave na mail info@velnesajsa.si ali na telefon 071 972 372.

Po vadbi je čas za prijetno, sproščeno, povsem neobvezno druženje.

Podari bon

Obdarite svoje najdražje – z najlepšim. Podarite jim gibanje v naravi, zdravje, druženje, smeh: lično oblikovan darilni bon za vadbo v naravi z Ajšo.

specimen-2

KAJ PRAVIJO VADEČI

Luna Jurančič Šribar

Ko z Ajšino vadbo začnem dan, izgine ves balast tega sveta in ostane bistveno. Narava, gibanje, dihanje, dobra družba, glasba! Potem grem domov in se fizično pripravljena ter s popolno osredotočenostjo posvetim ustvarjanju. Vse to zaradi Ajšine vadbe!

Meta Motnikar

Vadbe v naravi so res čudovit začetek dneva. Ravno prav naporne, lepo se razgibamo, delamo tudi vaje za moč in ravnotežje, medtem pa smo ves čas pozorni na svoje dihanje. Cela skupina je zelo prijetna in raznolika, na koncu pa smo vsi skupaj napolnjeni s svežim zrakom in pozitivno energijo.

Povežimo se

Pišite nam preko e-pošte, ali pa spremljate Velnes Ajša na socialnih omrežjih: