Sedma Strokovna čajanka z gostom Jure Reherman na to temo "Fiziolofija"

Sedma čajanka

Na tokratni, poletni Strokovni čajanki, v prostorih Višje šole za kozmetiko in velnes, je pogovor organizatorke dogodka Ajše Karaali z gostom Juretom Rehermanom prinesel izjemno topel, živahen odziv publike. Kompleksne teme zdravja, pomoči ljudem, razsežnosti poklica fizioterapevta, je Jure predstavil z znanstveno, strokovno utemeljenega vidika, ga nadgradil s spiritualnostjo in nenazadnje, z osebno izkušnjo človeka, ki se dnevno srečuje z zahtevnimi oblikami kroničnih bolezni in k svojim pacientom pristopa celostno in odgovorno.
 
Jure je bil, kot je: kredibilen, avtentičen, izviren. Iskren. Tudi duhovit. Izvedeli smo, kaj je to “fiziolofija”, zakaj odločitev, da svoj studio umesti v fitnes center, kako je pravzaprav začel svojo kariero ter tudi kaj je to »Umetnost lenarjenja« (ki ni lenarjenje). Poglobili smo se v dimenzije dotika, ter v najtežje in najlepše v Juretovem poklicu. Bili smo del najlepšega.
 
Prave čajanke pač ni brez – čaja. Višji strokovni šoli za kozmetiko in velnes ga je tudi tokrat podaril Good Nature Tea iz Makedonije; njihov čaj v lični embalaži je bil prijeten del dogodka obenem pa lepo darilo za številne udeležence. 
 
Če vas zanima tema »Fiziolofija« si lahko ogledate najin poglobljen intervju z Juretom Rehermanom.