strokovne čajanke

Strokovna čajanka je niz, serija praktičnih predavanj, ki prinašajo spoznavanje, učenje in druženje. So varen prostor, kjer se počutimo dobro, osvajamo novo praktično znanje, delimo naša mnenja in izkušnje, se poslušamo med sabo. Varno okolje, da. Zato manjša skupina, do 12 ljudi.

Strokovne čajanke

Strokovne čajanke se izvajajo enkrat mesečno, v »tea time« – med 17. in 19. uro, v prostorih Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes Ljubljana. Vsak mesec povabimo predavatelja, strokovnjaka, ki v sklopu Strokovne čajanke deli svoje znanje, obenem pa lahko izvede praktično delavnico na »svojo« temo s področja velnesa.

Teme so aktualne, podpirajo naše fizično in psihično zdravje.

Izhodiščna točka: ljudje v današnjem času sprememb v svetu potrebujemo več podpore, vse bolj se zavedamo pomena zdravja. Poleg teoretičnega, poglobljenega strokovnega znanja, potrebujemo sodelovanje.

Delavnice so brezplačne, nanje povabimo naše bližnje. Promocijske aktivnosti se odvijajo na socialnih omrežjih, v medijih javnega obveščanja, predvsem pa »od ust do ust«; pot, ki se je (tudi) na področju velnesa že izkazala za spontano, učinkovito, privlačno.

Dogodki so namenjeni vsem starostnim skupinam, se pa primernost lahko razlikuje, v risu konkretnih tem, ki jih obravnava posamezno predavanje z delavnico, druženjem. 

Namen Strokovnih čajank:
nove veščine, izmenjava informacij in mnenj, druženje, promocija zdravega načina življenja, promocija VSŠKV in izvajalcev, srečanje s podobno mislečimi ljudmi.

Število obiskovalcev je omejeno, zato vas prijazno prosimo, da se prijavite e-mail naslov info@velnesajsa.si ali preko telefonske številke 071-232-972. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Srečujemo se v prostorih Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes Ljubljana, Ulica Carla Benza 1 v Ljubljani.

Povežimo se

Lahko pišete preko e-pošte, ali pa spremljate Velnes Ajša na socialnih omrežjih: