NAVDIHUJEJO NAS

Vsak na svoj način.

Pogovori z ljudmi, ki navdihujejo.

Vsak mesec vas presenetimo z navdihujočo osebo in predstavitvijo njene velneške dejavnosti.

İrina je živela v alternativni ekološki vasi Pachamama sredi džungle na Kostariki. 

Lea Avguštin je diplomirala iz pedagogike, smer andragogika na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani…

avatars-000015228291-005cb7-t500x500
Ana Vipotnik je diplomirala iz ruščine in sociologije kulture na Filozofski fakulteti v Ljubljani…
Ana Vipotnik je diplomirala iz ruščine in sociologije kulture na Filozofski fakulteti v Ljubljani, vendar se je kasneje odločila za pevsko kariero z matično skupino Fake Orchestra.

Zdravnica Karin Kanc, internistka diabetologinja, doktorica znanosti in mednarodno certificirana integrativna psihoterapevtka. 

Pogovarjam se s športnim trenerjem, učiteljem, mentorjem ter ustanoviteljem in vodjo Vadbenega centra Evolucija, z očetom dveh otrok. Porajajo se, vsak hip nova, saj je njegovo delo, delovanje, izjemno široko. Filozofija, šport, delo trenerja…

V stari Ljubljani je stara hiša. Vzpneš se po stopnicah in vstopiš v bogastvo osebnih zgodb iz globine mnogih ljudi, v družbo Tineta Papiča, mednarodno priznanega jungovskega učnega psihoanalitika in supervizorja, predsednikaslovenskega združenja za analitično psihologijo

Mag. Monika Karan je ena najvidnejših strokovnjakinj za velnes v Sloveniji. Med seboj prepleta in nadgrajuje znanje svojih sedmih poklicev, ki jih ima. Je ambasadorka velnesa, pa tudi univerzitetna diplomirana ekonomistka ter magistrica managementa kadrov in delovnih razmerij.

Jure Reherman je diplomirani fizioterapevt. Izkušnje na področju manualne terapije mehkih tkiv nabira že od svojega 16. leta. Odraščal je v okolju, ki ga je spontano posneslo k poklicu fizioterapevta.

Nina Lakota je zdravnica, diplomirana medicinska sestra, terapevtka integralnega dihanja in certificirana mentorica zavestnega starševstva pri dr. Shefali Tsabary. Na kariero Nine Lakota močno vpliva materinstvo.

Javor Škerl Vogelnik je mednarodni certificiran trener globalnega pristopa nenasilne komunikacije po Marshallu Rosenbergu. Med njegove strasti spadajo tudi glasba, izdelovanje iz lesa, postopoma pa se v tujini izobražuje tudi iz gibalno terapevtske metode Movement Medicine…

Sodelujmo

K sodelovanju vabimo vse, ki bi radi z nami ustvarjali, navdihovali.

Vaše delo lahko predstavimo na naši spletni strani v obliki intervjuja, kot jih lahko vidite zgoraj.

Lahko pa skupaj zasnujemo delavnice in podobna SREČAnja, ki nas povezujejo in krepijo.

KONTAKT