Elementor #5232

o sodelovanju z ajšo

prof. dr. Samo Kreft, mag. farm.

Le malo za tem, ko sva z Ajšo postala prijatelja, sva začela sodelovati tudi na strokovnih projektih, snemala poučne in navdihujoče video posnetke, organizirala delavnice... Ajša svoja znanja z vseh glavnih in robnih področij velnesa neizmerno rada nadgrajuje in širi med druge ljudi, tako hkrati je tudi moja učiteljica, učenka in sošolka. Na njenih dogodkih neizmerno uživam, ker se vedno čutim sprejet, vedno me kaj prijetno preseneti, spoznam zanimive ljudi....

Maja Artenjak, Predsednica Društva Kneipp Vrhnika

Pozen pomladni dan na Čekovniku nad Idrijo mi je pripeljal na posestvo "Na kupčku" mlado simpatični dekle, kjer sem občutila , da spremlja zelo pozorno o čem teče beseda. Takrat sem izvedela od kod prihaja. Presenetila me je njena slovenščina, odlična je in danes po velikih prizadevanjih, študiju in aktivnem sodelovanju je postala del nas. Imamo jo radi, saj le redko srečaš tako osebo. Bravo Ajša.

Nina Kokelj, pisateljica, mojstrica besede

Ajša je v moje življenje prinesla veliko dobrega in lepega. Naučila me je, da ima vsako telo, tudi moje - svoj gib. Ta gib je potrebno spoštovati, ga negovati, ga razvijati. Vztrajno, vsak dan znova, me je peljala v svet gibanja, zdravja, velnesa. Ajša ni kdorkoli. Ajša je šampionka! Vedno bo. Tudi zdaj, ko se razvija njena poslovna pot, ko njene, naše vadbe v naravi, v vseh letnih časih, obiskuje vse več izjemnih žensk. In jaz sem drugačna, spremenila sem se in ta sprememba je globoka, celostna - gibam se, gibam se radostno. Hvala ti Ajša.

Dr. Luna Jurančič Šribar, pisateljica in antropologinja

Sodelovanje z Ajšo se je začelo poslovno, a je hitro preraslo v navdihujoče prijateljstvo. Prek vsega, kar počneva skupaj, pa naj bodo to klepeti ob turškem čaju, vadba v naravi, zimsko kopanje v ledeni reki, načrtovanje novih dogodivščin …bolje spoznavam samo sebe, se krepim in povezujem z novimi iskrivimi ljudmi. Skratka … življenje se širi. »Harekette bereket!« kot me je pred kratkim naučila ta draga prijateljica. »V gibanju je obilje.« In Ayşegül zagotovo spravi marsikatero življenje v gibanje.

Meta Motnikar

Ajša je zelo srčna in pozitivna oseba, polna energije in norih idej. Je zanesljiva, zvesta, dobro organizirana in ambiciozna. Sodeluje pri raznoraznih projektih, nad katerimi sem bila že večkrat pozitivno presenečena. Ljudi navdihuje, saj ima veliko znanja, ki ga z veseljem in na razumljiv način predaja naprej.