Vikend naravnega velnesa

Sprostitev in regeneracija v umirjenem okolju

Kaj je vikend naravnega velnesa?

Doživite nepozaben vikend naravnega velnesa z Ajšo, kjer boste skozi različne organizirane aktivnosti, kot so sprehodi v gozdu, nabiranje zdravilnih rastlin, priprava novih receptov, gozdne kopeli, vadba v naravi, sproščujoči pogovori z udeleženci in strokovnjaki ter ustvarjalne delavnice našli notranji mir, se napolnili z energijo in vzpostavili globoko povezanost s samim seboj in naravo.

Domov boste prišli sproščeni, napolnjeni s svežo energijo, novimi znanji in poznanstvi, ki vas bodo navdahnili in motivirali za nadaljnje raziskovanje zdravega življenjskega sloga.

Vikend je dinamičen, obenem pa sproščujoč in vključuje tudi pomemben čas zase, ko boste odkrili svoj osebni velnes.

Koristi vikenda naravnega velnesa

N

Zmanjšan stres in umirjenost

Aktivnosti v lepem in mirnem okolju zmanjšujejo raven kortizola, hormona stresa v telesu, pomirjajo živčni sistem in prinašajo občutek umirjenosti in sprostitve.

N

Globlja povezanost z naravo

S spoznavanjem različnih lepot narave boste do okolja razvili poglobljen odnos. Še bolj si boste prizadevali, da narava ostane čista in nedotaknjena.

N

Okrepljen imunski sistem

Na vikendu naravnega velnesa izvajamo različne aktivnosti, ki krepijo imunski sistem, in vam podajamo strokovna znanja ter osebne izkušnje, kako okrepiti zdravje s pomočjo narave.

N

Čas samo zase

Vikend naravnega velnesa je dragocen čas, ki je namenjen samo vam. Čas, ko se posvetite sebi, se odmaknete od vsakodnevnega vrveža in se napolnite z energijo.

N

Povečana kreativnost in inovativnost

Preživljanje časa v naravi spodbuja kreativnost in sposobnost reševanja problemov. Sprehod po gozdu vam pomaga, da se sprostite in razmišljate izven okvirjev. Vrnili se boste polni novih idej.

N

Nič več osamljenosti

Druženje s prijetno skupino, kjer se boste počutili sprejeto in varno, bo pregnalo občutke osamljenosti.

N

Razvoj zdravih navad

Priprava novih receptov in učenje o zdravilnih rastlinah spodbujata zdrave prehranske in življenjske navade, ki jih boste prenesli v svoje vsakdanje življenje.

N

Osebna rast in samoizpolnitev

V času, ki ste si ga boste vzeli zase, boste odkrili svoje notranje vire moči in se osredotočili na svojo osebno rast ter izpolnitev.

N

Spoznavanje sebe

Kdo ste postali v času, ko ste morda pozabili nase? Z odmikom od vsakodnevnih obveznosti boste slišali sebe ter prepoznali svoje potrebe in želje.

Kaj vključuje vikend naravnega velnesa?

Vikendi naravnega velnesa vključujejo raznovrstne tematske programe, ki so primerni za skupine. Vsak program je strokovno zasnovan in nudi celovito izkušnjo sprostitve, regeneracije in najpomembnejše – dobili boste znanje, navdih in motivacijo za spremembo svojega življenjskega sloga.

Prednosti

Povezovanje z naravo in seboj

Osredotočanje na čute

Premagovanje stresa

Čas zase in odmik od vsakdanjega hitenja

Celostna regeneracija telesa in duha

Krepitev zdravja

Dvig razpoloženja

Prijetno druženje v skupini

Izpolnjujoči pogovori in nova znanja

Komu je vikend oddih v naravi namenjen?

Vikend naravnega velnesa priporočamo vsem, ki ste pod pritiskom hitrega življenja, vsakodnevnih obveznosti in želite spremeniti svoj življenjski slog, se bolj povezati z naravo in samim seboj, da boste bolj zdravi, radostni in kreativni.

Programi so namenjeni posameznikom, ki se želite priključiti skupini in razvijati svoj osebni velnes.

Programe in tematike posebej zasnujemo za zaključne skupine, podjetja ali druge organizacije. Vikend naravnega velnesa je izjemna priložnost za organizacije, ki želite izboljšati dobro počutje in učinkovitost svojih zaposlenih.

Vikend naravnega velnesa je za vse, ki želite:

začutiti povezavo z naravo in samim seboj,

vzpostaviti ravnovesje telesa in duha,

zmanjšati stres,

poiskati kotiček miru v hrupnem vsakdanu,

okrepiti duševno zdravje,

se umiriti,

se umakniti mestnemu vrvežu,

si vzeti čas zase,

se družiti v prijetni skupini,

pridobivati nova znanja in izkušnje.

Kje in kdaj poteka vikend naravnega velnesa?

Vikendi naravnega velnesa potekajo na različnih čudovitih lokacijah po Sloveniji, ki so izbrane zaradi svoje lepote in mirnega naravnega okolja.

Odvijajo se v vseh letnih časih, tako boste naravo lahko doživeli v vseh njenih barvah in oblikah.

O točnih terminih vas bomo obveščali sproti na spletni strani in na naših družbenih omrežjih.

Podari dobro počutje – podari vikend naravnega velnesa

Podari edinstveno doživetje naravnega velnesa – darilni bon, ki prinaša harmonijo telesa in duha v objemu gozda. Pišite nam za podrobnosti.